Hva er din største utfordring som prosjektleder?

Har du noengang startet et prosjekt som har vokst deg over hodet? Kanskje brukte du dobbelt så mye tid og penger som du hadde avsatt? Har du opplevd at resultatet av prosjektet bare "kokte bort i kålen" etter flere måneders hardt arbeid? Eller har du vært medlem av en prosjektgruppe hvor engasjementet handlet om hva prosjektet skulle gjøre og ikke så mye om hvorfor?

Da vil et kurs i prosjektledelse garantert hjelpe deg! Du vil lære om klare mål, tydelig organisering, inndeling av faser og mye mer basert på en metodikk kalt PLP. PLP står for ProsjektLederProsessen og er en metode utviklet av Innovasjon Norge (IN) for å bedre prosjektledelsen i de mange hundre prosjektene de er involvert i hvert år. Metodikken er sentral i INs programmer for regional omstilling og reisemålsutvikling. Den er enkel, effektiv og organiserer prosjektene dine slik at du kan nå målene dine! Du får tilgang til enkle maler som hjelper deg å skrive gode prosjektplaner og definere nøyaktig hva prosjektet ditt skal oppnå.

Jeg har holdt ulike kurs innen PLP-metodikken for kommuner, bedrifter og næringsforeninger som alle har brukt metodikken til å umiddelbart forbedre sine prosjekter. Vil du være neste kursdeltaker eller organisator? Ta en kikk på mine kurstilbud eller abonner på mitt nyhetsbrev for informasjon om nye kurs, tips om god prosjektledelse og oppdateringer av PLP-metoden!

Totalsum:
    Til kassen