Sertifisert instruktør og prosjektleder

 

Jeg heter Arne Bangstad og er en av landets seks sertifiserte instruktører i PLP-metoden. PLP står for ProsjektLederProsessen så slipper du å gruble mer på det... 

Jeg er lidenskapelig opptatt av vellykkede prosjekter og hva som skal til for å lykkes. Jeg har arbeidet med prosjekter i en årrekke og tente på alle plugger da jeg oppdaget Innovasjon Norges PLP-metode. Etter å ha vært på mitt første kurs har jeg senere blitt sertifisert av Innovasjon Norge på bakgrunn av mine egenskaper som kursholder og min bakgrunn som prosjektleder.

Jeg har ledet prosjekter innen nødhjelp og bistand i Kosovo, på Sri Lanka og i Burkina Faso for henholdsvis FN og de norske hjelpeorganisasjonene FORUT og Flyktninghjelpen.

Etter at jeg fikk barn har jeg vært mer i Norge og ledet prosjekter for NOREPS, en enhet innen Innovasjon Norge. Jeg har også ledet prosjekter i offentlig sektor knyttet til helse og velferd og for små handelsbedrifter.

Jeg er i tillegg styreleder i selskapet Life Norge AS som selger førstehjelpskurs- og utstyr for ca 25 millioner i året på lisens for Norsk Folkehjelp. Jeg er også styremedlem i selskapet Picterus som er et oppstartsselskap innen biomedisin.

 

FN På jobb for FN i Kosovo
Totalsum:
    Til kassen